• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
Duyurular

Sayın Üyelerimiz derneğimize katkılarınızı bekliyoruz.


30 nisan 2017 de saat 16:00 da 2. Olağan Genel Kurulumuzu başarı ile gerçekleştirdik.Yeni görevlendirmelerimizi ve kurullarımızı büyük azim ve istekle oluşturduk.Yeni yönetim ve denetim kurullarımıza çalışmalarında başarılar dileriz


Çanakkale Hava Durumu
Anket
Döviz Bilgieri
Merkez Bankası Döviz Kuru
  ALIŞ   SATIŞ
USD 0   0
EURO 0   0
       
Özlü Sözler
”Dünyada(Pazarköyde) görmek istediğin değişimin bir parçası ol”Gandhi
ÇANAKKALE PAZARKÖY'DE BİR BAŞKADIR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

ÇANAKKALE PAZARKÖY'DE BİR BAŞKADIR 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI

24 Ekim 2017 Salı

13:36

Değerli  Çanakkale Pazarköy ve Çevre Köyleri sevenleri,

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri, bir büyük devrim ve milletimize eşsiz bir armağan olan Cumhuriyeti, ilanının 94. yılında birlikte kutlamanın mutluluk, coşku ve heyecanı içindeyiz.

Türkiye için sadece bir yönetim şekli değil, aynı zamanda tarihimizin en kapsamlı çağdaşlaşma hamlesi olan Cumhuriyet, getirdiği çağdaş açılımlarla Türk insanının ufkunu genişletmiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımız görülmemiş bir dinamizm kazanmıştır.

Pazarköyümüzde cumhuriyet bayramı çoşkusu geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda artarak büyük coşku içinde kutlanacağını düşünüyorum.Neydi o Bayram kutlama etkinliklerindeki öğrencilerimizin sergiledikleri  yarışlar,spor etkinlikleri görülmeye değer bir çoşku ve eğlenceli bir şekilde gerçekleşiyordu.Şimdi bile bugünmüş  gibi anımsiyorum.

Tören bitişindeki geçit törenide bir başka coşkulu oluyordu.Yaşlı,çoluk cocuk yediden yetmişe herkesin katılması dün gibi aklımda.Sonra akşamda yapılan  fener alayı ve etkinliklerde bir başka oluyordu.Esnafların gösterisi,salça yapanların traktör kasalarında salça yaparak,marangozların çapa ,nacak sapı takarak,avcılar derneğinin üç beş yaban domuzu vurmuş olarak fener alayı gösterisine katılmalarıda bir başka oluyordu.Daha birçok örnekleme ile bunlara birçok şey yazabilirim.

100 . Yılına kadar Cumhuriyetimizin , demokrasi ve eşitliğimizin Artan coşkuyla kutlanması dileğiyle allaha emanet olunuz.

Çok kıymetli Çanakkale Pazarköy ve Çevre Köyleri sevenleri Bir nebze olsun sizlere geçmişi ve eski duygularınızı anımsatıp yaşatabildiysek ne mutlu bize….


Okunma Sayısı: 1567


18.188.168.28








DİĞER HABERLER

Aidat Borcu Sorgulama
Son Ziyaretçi Yorumları
isimsiz
güzel bir site kurmuşsunuz ama hemen site deki video kayıtlarını silin onlarköye ait değil

Arzu yılmaz
Hayırlı uğurlu olsun herkesin kendi doğup büyüdüğü yeri hatırlaması vede düşünüp kalkındırma isteğinde bulunması çok anlamlı bir davranış tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.BİR ÇİVİ BİR NALI BİR NAL BİR ATI BİR AT BİR KUMANDANI BİR KUMANDANDA BİR ÜLKEYİ KURTARIR.

hasan emir
Saygı ve Sevgilerimle Başarılarının devamını dilerim İrfan YILMAZ


Tüm ziyaretçi yorumları için tıklayınız.
Günlük Gazeteler
Pazköyder Pazarköy ve Çevre Köyleri Kültür Derneği © Copyright 2019  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. Hazır Dernek Sitesi | Hazır Köy Sitesi
Top